Groenten en fruit Torenhof

Bedrijf

Een stukje geschiedenis

Torenhof is een echt familiebedrijf waar reeds de derde generatie met passie milieubewust appels en peren teelt. Je vindt er een ruim assortiment variŽteiten zoals Jonagold, Elstar, Golden, Cox, Boscoop, Karmijn, Pinova, ... en ook Doyenne & Confťrence.

De persoonlijke betrokkenheid van de bedrijfsleiding zorgt voor een constante evolutie binnen het bedrijf. Om te voldoen aan de strenge normen op gebied van kwaliteit investeert het Torenhof in de modernste technieken.

Het geoogste fruit wordt onder de meest ideale omstandigheden bewaard in een fruitloods. Het sorteren en verpakken gebeurt volgens de nieuwste technologieŽn.

Onze winkel

Je kan er terecht voor eigen appels en peren, maar ook voor heel wat andere fruitsoorten en groenten. Dit fruit en deze groenten wordt aangekocht bij telers die eveneens op een milieubewuste manier telen. Om de dorst te lessen kan je proeven van heerlijke verse sappen in alle mogelijke combinaties.

Het ambachtelijke assortiment van appeljenever, honing, speculoos, konfituren en tapenades laten je genieten van de onvervalste smaken van natuurlijke producten.